Social Icons

Featured Posts

вторник, 29 октомври 2013 г.

GPS проследяване с тракер без батерия

Представяме ви един невероятен тракер с напълно автономно захранване. Той няма батерии и за да работи трябва да бъде включен към акумулатора на автомобила. С работно напрежение от 9 до 24 V DC, с него ще можете да осъществявате от разстояние контрол над едно от релетата на въпросното превозно средство.

Когато бъде подадена команда със SMS към него, той веднага ще изключи захранването на релето, към което е вързан и ще спре колата или каквото друго искате да се случи. Освен това устройството за GPS проследяване се намира монтиран в напълно водоустойчив корпус, което го прави защитен от околните въздействия на природата и така може да бъде монтиран на всяко едно място.

Тракера има вибрационен датчик, който ще Ви информира, когато двигателя бъде запален. Имате няколко възможности да получите информация за местоположението на обекта - като SMS с координати, като линк към google maps или в реално време, ако използвате Интернет базирана платформа в реално време. Конфигурацията на устройството се извършва с изпращане на кратко текстови съобщения към SIM картата, поставена в тракера. Размери 87×43×14 mm.

вторник, 8 октомври 2013 г.

Малък уред за GPS проследяване

Това е един много удобен и практичен с малки размери GPS тракер, който е много подходящ, ако искате да проследите нечий маршрут, например на децата или домашен любимец.

На задната част на тракера имате възможност да проврете удобно колана на детето или пък каишката на кучето. В комплекта са включени колан и водонепроницаем калъф за да бъдете подготвени за всякакви ситуации.

Освен това в комплекта ще намерите и две презареждаеми литиево-йонни батерии и адаптер, с който можете да зареждате и двете едновременно. С този невероятен и дискретен такер ще получите и възможността да следите маршрута на обекта по два начина: данните могат да се получават на предварително зададен мобилен телефон под формата на SMS или чрез GPRS мрежата на мобилните оператори да получите данните директно на компютър.

 Макар и малък по размери тракера има пълна функционалност, като аларма за напускане на определен район, аларма за превишаване на определена скорост, аларма при движение и т.н. Малкия му размер го прави и особено подходящ за скрити проследявания.

Размери: 50х46х24 мм

вторник, 1 октомври 2013 г.

Малко помощ за качествено GPS проследяване - външна антена за тракер

Тази външна антена ще завърши по идеален начин вашето средство за проследяване посредством GPS сигнал. Антената е за модела GPS тракер Haicom HI-602DT и позволява да получите сигнал от сателитите дори и тракера да бъде оставен на по-скрито място.

Включете я в буксата за външна антена на тракера и прикрепете другият край на подходящо открито място. Дължина на кабела: 5м.

четвъртък, 22 август 2013 г.

GPS проследяване без батерия

Това е един невероятен и много практичен тракер, който няма нужда от специално захранване или батерии, защото трябва само да бъде свързан към акумулатора на автомобила и вече си получава постоянно захранване.

Неговото работно напрежение е от 9 до 24 V DC. С негова помощ ще можете да контролирате от разстояние едно от релетата, които задвижват превозното средство, например релето, пускащо или спиращо бензиновата помпа.

Може да го контролирате от разстояние, като му подавате смс команди, и така да го накарате да изключи бензиновата помпа.Така ще спрете колата.

Устройството е в напълно водоустойчив корпус, в който са поставени вградените GPS и GSM антени. Тракера има вибрационен датчик, който ще Ви информира, когато двигателя бъде запален.

Имате няколко възможности да получите информация за местоположението на обекта - като SMS с координати, като линк към google maps или в реално време, ако използвате Интернет базирана платформа в реално време. Конфигурацията на устройството се извършва с изпращане на кратко текстови съобщения към SIM картата, поставена в тракера. Размери 87×43×14 mm.

понеделник, 12 август 2013 г.

GPS проследяване и запис на данни със специално устройство

Това е едно уникално устройство, което позволява да записвате данни директно върху microSD карта, и то на всички данни, като местоположение, скорост, време и надморска височина от вашия тракер и след това да ги възпроизведете със софтуера на HAICOM.

Това ви позволява да не поддържате постоянна връзка с тракера, а може всички данни по маршрута да бъдат прехвърлени наведнъж от SD картата.

Данните от картата не могат да бъдат прочетени дистанционно. В комплекта е включено устройство за захранване от запалката на автомобил и можете да избирате дали да го захранвате от там или да получава захранване от тракера.

четвъртък, 25 юли 2013 г.

Удобен тракер от марката Haicom за GPS проследяване

Едно практично устройство от марката Haicom ви позволява да научавате какво се случва в реално време на всяко едно място по целия свят. С негова помощ ще научите къде се намира автомобила ви и то в реално време.

Информацията се получава от Интернет базираната платформа на производителя. Данните от устройството трябва да се изпратят с мобилен Интернет към сайта и можете по всяко време да имате достъп както до текущото местоположение, така и до историята няколко дни назад.

С този тракер ще можете и да управлявате от разстояние до четири релета от автомобила. Можете да включвате и изключвате захранването на помпа за гориво, имобилайзер и т.н. В комплекта ще намерите и микрофон.

Поставен на подходящо място ще Ви позволи да слушате и разговорите в колата. GSM и GPS антените са с достатъчно дълъг кабел, което ще Ви даде възможност да поставите тракера на най-удобното за Вас място.

четвъртък, 11 юли 2013 г.

GPS проследяване за мотопеди

Едно GPS проследяване не включва само автомобилите. Може да научите къде се намира някой, използващ вашия мотопед или пък детето ви, на което сте взели такова превозно средство, с помощта на този малък тракер. Той се захранва от двигателя на мотопеда или малките мотори, като напрежението на акумулатора е 12V.

По един чудесен начин действа и като алармена система, която може да попречи на крадец да ви задигне мотора, като включва аларма със сила от 125 dB, но ако все пак защитата бъде преодоляна можете да откриете къде се намира с помощта на a GPS проследяване системата.

Устройството има модул за управление към който се свързват алармата, тракера, фарове, релета и т.н.

За Вашето удобство в комплекта има включени две дистанционни. Проследяването на превозното средство става чрез получаване на линк с местоположението или чрез безплатната web базирана платформа.